Editare si tiparire carte


Tipografia Taida ofera consiliere pentru editarea si tiparirea oricarui gen de lucrari, in orice domeniu. La noi, triajele mici nu sunt o problema.

Cartile se realizeaza pe hartie de 70-80 gr/mp, coperta din policromie, pe carton de 250-300 gr/mp.

Procesul de editare si tiparire


Dupa acceptarea ofertei noastre financiare, urmeaza semnarea unui contract de editare si achizitionarea unui avans necesar lansarii lucrarii in productie. Lucrarea trebuie trimisa la Tipotaida in format electronic (*.doc, *.cdr sau *.pdf in cazul in care nu s-au folosit programe speciale sau lucrearea nu mai necesita interventii).
De asemenea, trebuie incarcate si fonturile folosite in document.

Redactorii nostrii vor aranja lucrarea in forma optima pentru tipar si va vor face o propunere de BT(Bun de Tipar).Coperta, realizata de dvs. sau de editura, va necesita si ea BT.Se va aloca ISBN si CIP-ul corespunzator de la Biblioteca Nationala (ce va fi primit in 10 zile lucratoare).

Dupa primirea CIP-ului si abunului de tipar, lucrarea va fi tiparita si in oferta autorului.Din triajul stabilit se scad cele 10 exemplare pentru Depozitul Legal al Bibliotecii Nationale si pentru fondul de carte al Editurii
In functie de cerintele Dumneavoastra, de lista de lucrari in asteptare, tot procesul poate dura intre 10-20 zile lucratoare de la trimiterea materialului catre Tipografie. Odata tiparita lucrarea, aceasta poate fi ridicata de la sediul nostru sau poate fi trimisa catre Dumneavoastra oriunde in tara.

                  Solicita oferta 

  sau