echipament tipografie

Despre tipografia Tipotaida

Tipografia Taida din Iasi ofera cel mai bun raport pret calitate pentru tiparituri diverse. Utilizarea celor mai noi utilaje de la liderul masinilor tipografice plane garanteaza o calitate ireprosabila.

Pe langa clasicele tipizate din mediul educational, public sau privat, echipa Tipografiei Taida ofera si servicii dedicate de Tipar Carte, Tipizate Personalizate si Materiale Publicitare. Cititi in continuare despre serviciile noastre de tipar digital si Offset de tiraj mare.

Cu ce ne ocupam

Daca esti autor, antreprenor sau specialist in marketing, Tipografia Taida poate fi partenerul tau de incredere. Garantam calitatea lucrarilor si timpi scurti de executie.

Detalii

Tipar carte

tiraj minim 100 bucati

Detalii

Tipizate personalizate

orice cantitate

Detalii

Materiale publicitare

potrivite afacerii tale

Calitate

Echipa Tipotaida acorda o atentie speciala calitatii materialelor executate. Nu facem rabat de la calitate indiferent de tiraj, pret sau client. Deoarece ne plac clientii satisfacuti, printul final va depasi intodeauna asteptarile clientilor nostri.

Pret

Datorita automatizarii proceselor de lucru si a eficientei utilajelor, oferta comerciala a tipografiei noastre contine cele mai competitive preturi din piata de print digital sau offset.

Timp de livrare

Proiectele clientilor nostri se bazeaza pe respectarea timpilor de livrare, de aceea termenii de executie promisi sunt o prioritate pentru echipa noastra.

Servicii complete

Deoarece lansarea unei carti sau realizarea unor materiale publicitare inglobeaza un proces tehnic mai complex suntem alaturi de clienti cu pachete complete de: GRAFICA, EDITARE, TIPARIRE si FINISARE.

Realizari

Certificari

Procesele de lucru din cadrul tipografiei noastre sunt certificate si reglementate atat de furnizorii de echipamente cat si de organisme de certificare internationale ca TUV Austria

6 ani experienta

In Ianuarie 2012 Tipotaida intra pe piata tipografiilor de top din Romania, fiind dotata cu cele mai noi utilaje de la liderul masinilor tipografice plane

Echipa dedicata

16 profesionisti pasionati de industria tipografiei lucreaza cu determinare pentru realizarea materialelor de print la cea mai buna calitate

345 carti publicate

Autori de carte scolara, beletristica sau simpli autori individuali se bazeaza pe serviciile noastre de tipar carte atunci cand o noua lucrare este lansata pe piata

Peste 700 de clienti multumiti

Institutii publice sau private, ne acorda an de an increderea lor pentru realizarea materialelor pentru care ei lucreaza cu pasiune si profesionalism.